Notícies

 • Tres positius i 27 persones en aïllament: extremem les mesures Baixen les consultes per simptomatologia covid-19 i les proves PCR fetes 7 d'agost de 2020

  El Consultori Local de Sant Julià de Vilatorta ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut una disminució notable pel que fa a la quantitat de proves PCR fetes i de les consultes ateses per simptomatologia relacionada amb la covid-19. D'altra banda, l'Ajuntament fa pública una nota d'aclariment sobre els casos detectats fins ara.

   

 • ASJV Oberta la convocatòria de dos ajuts per a l'emprenedoria 7 d'agost de 2020

  Es convoquen dos ajuts per a l’allotjament de persones emprenedores o empreses noves a un espai de coworking. Les sol·licituds es podran presentar fins el 21 de setembre, aquest inclòs.

 • No participeu de les festes No participeu de les festes "rave" ni a les botellades 6 d'agost de 2020

  La Generalitat ha prohibit expressament el consum d'alcohol a la via pública per evitar el contagi del covid-19. L'Ajuntament sap que s'han organitzat festes "rave" al municipi que podrien propagar el contagi del virus, i ja s'ha posat en contacte amb pressumptes organitzadors perquè no fomentin aquestes greus conductes. Tota la població ha d'evitar organitzar o participar en festes improvisades d'aquest tipus, sabent la situació de pandèmia en què vivim.

 • VILALLEONS Anul·lada la Festa Major de Vilalleons 5 d'agost de 2020

  L’Ajuntament ha decidit anul·lar la Festa Major de Vilalleons prevista pels dies 14, 15 i 16 d’agost. La decisió s'ha pres davant la dificultat de portar el registre de tots els assistents, la manca d'un recinte tancat, i la situació epidemiològica.

 • horari Canvis en l'horari d'atenció al públic durant el mes d'agost 5 d'agost de 2020

  Com és habitual, l'Ajuntament no farà atenció al públic les tardes del mes d'agost. Durant aquest mes, l’Ajuntament tindrà les portes obertes al públic en horari de 10 del matí a 2 del migdia. 

 • Recollida porta a porta Recordatori sobre la recollida porta a porta 4 d'agost de 2020

  Des de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i la Recollida de Residus d’Osona us volem recordar que les andròmines s’han de treure el dia anterior al marcat en el calendari, ja que el camió que fa la recollida passa a primera hora del matí.  

 • La perruqueria Lola tanca per jubilació La perruqueria Lola tanca per jubilació 3 d'agost de 2020

  Després de 33 anys Dolors Lavado ha tancat la perruqueria que regentava des del 1987 i ho ha volgut fer donant les gràcies a totes les usuàries i usuaris que han passat pel seu establiment de l’avinguda de Jaume Balmes, núm. 10.

 • Recollida selectiva Recollida selectiva 30 de juliol de 2020

  Les dades del 2019 de recollida selectiva de residus tornen a situar a Sant Julià al capdavant de la llista de municipis que més reciclen i que obté els millors resultats per darrera de Tavèrnoles amb molts menys habitants. Actualment a Osona són 19 els municipis que tenen implantada la recollida selectiva.

 • Imatge virtual de l'interior de la biblioteca Exposició pública del projecte de la biblioteca municipal 30 de juliol de 2020

  Des del 15 de juliol està en exposició pública el projecte de la biblioteca municipal. El termini d'exposició acaba el 27 d'agost. Recordeu que l'avantprojecte va ser presentat a l'Aula de Cultura el 29 de novembre de 2018, davant de la ciutadana. Per més informació consulteu l'enllaç adjunt.

 • L'equip de govern al peu del canó L'equip de govern al peu del canó 27 de juliol de 2020

  Des de l’inici de l’estat d’alarma l’equip de govern ha mantingut telemàticament reunions setmanals a més de les reunions de treball d’àrees. S’ha mantingut el calendari quinzenal de Juntes de Govern i s’han fet els Plens reglamentaris (l’ordinari del 8 d’abril telemàticament i emès en directe de, i el ple extraordinari del 15 de juny ja de forma presencial i també emès en directe).

   

 • Cartell 24 hores de futbol sala, 25/26 de juliol 2020 Ajornada la 37a edició de les 24 hores de futbol sala 25 de juliol de 2020

  Per les instruccions de les autoritats sanitàries davant el risc de nous rebrots del coronavirus a tot el país i en espera dels resultats de les proves PCR realitzades darrerament a Sant Julià de Vilatorta, el Club de Futbol Sant Julià va decidir ajornar la 37a edició de les 24 Hores de Futbol Sala que s’havien de celebrar el 25 i 26 de juliol al pavelló municipal de Sant Julià de Vilatorta. El Club i l'Ajuntament es solidaritzen amb el cas que hi ha hagut positiu i amb tota la resta de persones que també han hagut d'aïllar-se. I fan una crida a tot el poble a no relaxar-se, i a complir estrictament les mesures anticontagi davant la pandèmia.

 • 2n concurs fotogràfic Participa al concurs fotogràfic d’estiu a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Instagram. Tens temps fins al 30 de setembre 24 de juliol de 2020

  El Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona amb la voluntat de posar en valor l’Espai Natural des de diferents vessants: flora, fauna, paisatge, patrimoni cultural organitza un concurs de fotografia per fer visibles aquests valors mitjançant les xarxes socials. El concurs va començar el 15 de juliol de 2020 i acaba el 15 de setembre de 2020, ambdós inclosos. Anima't a participar-hi!

 • ABBA New Experience Una Festa Major diferent, participativa i segura 21 de juliol de 2020

  La Festa Major va començar divendres amb un sopar de pícnic a la zona verda del pavelló amenitzat pel Trio The Sey Sisters, el Vilatorta Pam a Pam en format reduït, els focs d'artifici i Miquel del Roig, va continuar dissabte amb l'acte de reobertura del Parc de les Set Fonts, animació infantil i Anima DJ's, el diumenge a la tarda sardanes i concert amb l'Orquestra Rosaleda i va tancar diumenge amb un concert de tribut al mític grup ABBA, en una Festa Major lluïda però respectant en tot moment les mesures de seguretat que exigeix l'actual crisi sanitària.

 • Acte d'inauguració reobertura del parc de les Set Fonts Reobertura del Parc de les Set Fonts 21 de juliol de 2020

  El dissabte passat 18 de juliol es va fer la inauguració de la reobertura del parc de les Set Fonts. L'acte va ser presidit per l'alcalde Joan Carles Rodríguez,  la delegada del govern a la Catalunya Central Alba Camps  i Víctor Pallàs, nét del mestre d'obres vilatortí Miquel Pallàs, autor de l'obra original.

 • Logotip del pacte d'alcaldes pel clima i l’energia 2030 L'Ajuntament s'adhereix al nou pacte d'alcaldes pel clima i l’energia 2030 20 de juliol de 2020

  Aquest nou Pacte d’alcaldes pel clima i l’energia 2030 és una continuació del Pacte d’alcaldes 2020 al qual l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ja estava adherit des del 24 d’abril de 2013.

 • Punt de recàrrega de vehicles elèctrics a Sant Julià de Vilatorta Actuacions que s’han materialitzat des de l’any 2013, moment de l’adhesió de Sant Julià al Pacte d’alcaldes 2020 20 de juliol de 2020

  A continuació us detallem les actuacions que s’han materialitzat des de l’any 2013, moment de l’adhesió de Sant Julià al Pacte d’alcaldes 2020 i les actuacions que s’estan executant actualment o estan en fase de projecte. Aquestes accions han tingut una notable reducció d’emissions de CO2 i d’estalvi energètic encaminades a assolir els reptes del pacte d’alcaldes. En aquesta legislatura l’Ajuntament de Sant Julià va adquirir compromisos amb entitats del municipi per tal de caminar tots junts cap a l’acompliment de les exigències de reducció de les emissions i la contribució necessària a lluitar contra el canvi climàtic.

 • La vilatortina Ona Castellsagué La vilatortina Ona Castellsagué finalitza el projecte OnaSummit2020 amb èxit 18 de juliol de 2020

  Dissabte passat, la vilatortina Ona Castellsagué va finalitzar un projecte esportiu que feia mesos que preparava: OnaSummit2020: coronar tots els cims de més de 3.000m catalans connectant-los amb bici sense parar (NonStop). Ho va aconseguir fer amb 32h 22'. Les xifres parlen per si soles: 185km, 8.900m positius, un projecte inèdit al abast de molt pocs.

 • Infovilatorta app Reserveu entrada pels actes de la Festa Major 15 de juliol de 2020

  Per entrar a cada acte de Festa Major caldrà fer reserva digitalment. És molt fàcil! L’heu de fer a l’aplicació per a mòbils INFOVILATORTA. O bé al següent enllaç. L’aforament és limitat. Només podem garantir l’entrada a qui reservi digitalment! A comerços i bars trobareu un formulari en paper que podeu omplir només en cas que no pugueu reservar digitalment.

 • Festa Major Normes per gaudir d'una bona Festa Major 14 de juliol de 2020

  Veniu i seguiu les normes d'higiene i seguretat per gaudir tots plegats d'una bona Festa Major. L'Ajuntament fins i tot ha elaborat un protocol que garanteix la màxima seguretat de tots els assistents.

 • Piscines Franges d'accés a la piscines i reserves 13 de juliol de 2020

  Les franges d'accés a la piscina són: de 10 del matí a 3 de la tarda i de 1/4 de 4 de la tarda a les 8 del vespre amb un 50% de l'aforament. Per accedir a la piscina, caldrà, com abans, demanar cita prèvia. Podeu fer les reserves a l'Infovilatorta app, enviant un whatsapp o trucant al telèfon 661 03 1636 (Xoan). També podeu fer la sol·licitud de reserva enviant un correu electrònic: infosantjuliapiscines@gmail.com.Recordeu que l'aforament o les franges poden canviar en funció de la normativa que aprovi el Govern. Us mantindrem informats de les novetats.

 • Seguretat alimentació El coronavirus SARS-CoV-2: com prevenir la seva transmissió en establiments minoristes d'alimentació i de restauració 10 de juliol de 2020

  Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, el sector minorista d'alimentació i de restauració ha de fer front a un nou repte amb molts dubtes.

 • GRUP 1 Acaba la 5a edició del Camp Tortí! 10 de juliol de 2020

  Aquest divendres passat va finalitzar la segona setmana de la 5a edició del Camp Tortí de Sant Julià de Vilatorta. Quinze dies de camp de treball, on els i les joves vilatortins i vilatortines es van emportar un munt d'experiències i noves amistats. 

 • La mascareta és obligatòria A partir d'avui 9 de juliol la mascareta és obligatòria al carrer 9 de juliol de 2020

  A partir d'avui 9 de juliol el pla d'actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles ha aprovat l’ús de mascareta obligatòria en tots els espais públics encara que es pugui garantir la distància de seguretat. L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta us demana que seguiu les normes dictades pel Govern.

 • Cartell FEsta Major Sant JUlià de Vilatorta i Vilalleons 2020 Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons tindran Festa Major 8 de juliol de 2020

  Enmig d'una situació excepcional, Sant Julià de Vilatorta tindrà Festa Major. Amb totes les mesures sanitàries adients i amb un programa adaptat a la situació actual. Però el nostre poble no renuncia a celebrar la seva festa més gran, en una aposta més pel món de la música i de la cultura. La Festa Major tindrà un contingut reduït, amb actes per a cada franja d'edat. Es concentrarà el cap de setmana del 17, 18 i 19 de juliol, en un únic escenari, a l'espai verd de la zona esportiva. També Vilalleons tindrà un programa adaptat per la seva Festa Major, el 15 d'agost, amb sardanes i cantada d'havaneres.

 • Canals d'ateció a l'usuari de Sorea Canals d'atenció a l'usuari de Sorea 8 de juliol de 2020

  Sorea informa que fins al setembre no faran atenció presencial a les oficines de l'Ajuntament. Però podeu utitlitzar aquests canals d'atenció a l'usuari. Podeu consultar-los en el cartell i el document adjunt.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40