Com l’any passat, la pluja de diumenge no va impedir que es pogués celebrar el 3r. Concurs de Cuina Vilatortina de cassola. La proposta d’aquest any era l’estofat de vedella, cassoles que presentaren la Mercè Robles, en Carles Prat, la Mercè Vilalta, la Margarida Peroliu, l’Anna Corderroura i la Pura Pérez. Segons el jurat, tots els plats eren boníssims!
Així ho va determinar el jurat format per Núria May –investigadora i gastrònoma de la Fundació Alícia-, Pep Company –del Bar Catalunya- i Francesc Hervias –regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta-
Després d’una llarga deliberació, per un frec a frec entre la cassoles 5 i 6, el jurat va atorgar el premi a la núm. 5 que era la que va presentar la Mercè Vilalta –guanyadora de la primera edició del concurs, dedicat en aquella ocasió als peus de porc-.
La Mercè ha volgut compartir el premi amb l’Anna Corderroura que va merèixer una distinció especial del jurat. Totes dues aniran a sopar plegades a l’hotel MasAlbereda.
En agraïment, tots les participants van rebre un tupí commemoratiu.