Del 27 d’octubre al 25 de novembre d’enguany tindrà lloc una nova edició de la ‘Campanya gastronòmica de la castanya’. Aquesta campanya neix l’any 2017 amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient de tota mena de plats, tant dolços com salats i al mateix temps, per apropar els productes locals a la restauració de qualitat de la comarca i de la zona del Montseny.
Els restaurants participants són l’Àgora, el Xalet, la Coromina i Can Berri de Viladrau; Ca l’U, el Barecu i el Gravat de Vic; l’Arka de Santa Eugènia de Berga, Ca l’Ignasi de Cantonigròs i la Fonda Sala d’Olos.
Al llarg del mes, a Viladrau, es duran a terme diverses activitats relacionades amb la castanya. La primera va ésser la Fira de la Castanya, un certamen que uneix cultura, tradició i activitat comercial.
El 3 i 9 de novembre es realitzarà l’activitat ‘Coneix el món de la castanya’, que consistirà en la visita de castanyers centenaris i degustació de productes de castanya i derivats.
Per altra banda, des d’EduCA, preparen pels dies 1, 4, 11 i 18 de novembre una matinal titulada ‘Castanyes, Castanyers i Tardor: un monument únic al Montseny’. Aquesta es tracta d’una passejada familiar pels boscos i corriols per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny. Una proposta motivadora que us farà viure les castanyades del Montseny de manera responsable, diferent i única..
Per més informació visita el següent enllaç:
http://osonaturisme.sobrevia.com/redaccio/arxius/imatgesbutlleti/llibret%20castanya18-online.pdf