Núria May i la Fundació Alícia s'han convertit en els promotors de la campanya "Benvinguts a pagès". Aquest cap de setmana, es podran visitar explotacions agràries d'arreu del territori, degustar menús als restaurants seleccionats i gaudir d'allotjaments amb ofertes especials.
"Benvinguts a pagès" és una iniciativa promoguda per la Fundació Alícia, juntament amb l’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que consisteix en un cap de setmana en què pagesos de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar els seus camps, els seus ramats i els seus obradors.
Una oportunitat única per redescobrir l'origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.
Del 17 al 19 de juny, pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps... La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d'origen i directament de la mà dels seus productors!
Podreu visitar explotacions a cada comarca catalana, i fer un cap de setmana rodó amb el menú Benvinguts a pagès i paquets especials d’allotjament.
El Benvinguts a pagès és una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i pel potencial de la nostra gastronomia. Grans, petits, apassionats de la cuina, enamorats de les escapades, famílies, parelles, colles d’amics... tots hi trobareu una oferta a la vostra mida.
Per descobrir Catalunya des de la seva pagesia. Un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.
Benvinguts a Pagès forma part del pla d’accions dissenyat en el marc de la proclamació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016.
Si voleu més informació, envieu un mail a: benvingutsapages@alicia.cat o cliqueu aquí