El grup d'envelliment actiu de l'Espai Activa't elabora un receptari de cuina

Dimarts, 9 de juny de 2015

En el marc dels tallers organitzats a l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta per fomentar l'envelliment actiu, el grup de la tarda ha elaborat un receptari de cuina que reflecteix la tradició i la diversitat de les persones usuàries de l'espai. En total s'han recopilat una vintena de receptes i se n'ha realitzat un petit dossier. 

Cada participant del taller d'Envelliment actiu va aportar dues receptes al taller i les va explicar al grup. De totes les receptes presentades en van escollir una per publicar-la a la pàgina web i al proper número de la Revista Vilatorta. La recepta escollida ha estat macarrons amb peix, una de les receptes presentades per la Montserrat Costa. Les usuàries que van participar en aquesta activitat i que formen part del grup de tarda són: Filo Rovira, Mª Cristina Clavijo, Remei Codina, Aicha Driss, Mercè Erra, Consol Franch, Salut Masó, Joaquima Selga, Concepció Domènech i Josefa Planas.

El grup de tardes de l'Espai Activa't va néixer farà uns tres anys, fruit d'una xerrada sobre l'envelliment actiu que van realitzar Pere Martí, coordinador dels Espais Activa't gestionats per la Fundació Assistencial d'Osona (FADO), i la terapeuta ocupacional Eli Poyato. De mica en mica ha anat creixent en nombre d'usuaris fins anar-se consolidant i arribar a les 11 persones usuàries. 

L'objectiu de l'Espai Activa't de Sant Julià és fomentar l'autonomia dels seus usuaris, prevenir la dependència i fomentar un envelliment participatiu en la vida social, cultural i familiar del seu entorn. 

.

 

Darrera actualització: 12.06.2015 | 08:53