Blog

 • Carrer Montseny Curiositats del carrer Montseny 8 de gener de 2020

  Avui continuem la secció del blog sobre curiositats del nostre poble amb el carrer Montseny.  Esperem que ho trobeu interessant i aneu seguint els nostres articles. Bona lectura i fins aviat!

 • Carrer Sant Roc Curiositats del Carrer Sant Roc 18 de juny de 2019

  Avui continuem la secció del blog sobre curiositats del nostre poble amb el carrer Sant Roc.  Esperem que ho trobeu interessant i aneu seguint els nostres articles. Bona lectura i fins aviat!

 • Av. Puig i Cunyer Curiositats de l'avinguda Puig i Cunyer 3 de maig de 2019

  Avui continuem la secció del blog sobre curiositats del nostre poble amb l'Avinguda de Puig i Cunyer. L'avinguda que connecta Sant Julià de Vilatorta amb Folgueroles porta el nom de Puig i Cunyer, el fundador del Col·legi El Rose. Però, qui era aquest home? Bona lectura i fins aviat.

 • Carrer dels terrissers Curiositats del carrer dels Terrissers 3 de gener de 2019

  Avui continuem la secció del blog sobre curiositats del nostre poble. Us expliquem la història d'un dels carrers més estret, només per a vianants i a la part antiga del poble. El carrer dels Terrissers porta un nom que a cap de nosaltres sona estrany, però per què? Esperem que ho trobeu interessant i aneu seguint els nostres articles. Bona lectura i fins aviat!

 • Carrer del Doctor Sanmartí Curiositats del carrer Doctor Sanmartí 4 de desembre de 2018

  Avui continuem la secció del blog sobre curiositats del nostre poble. Us expliquem la història d'un dels carrers que pocs vilatortins emplaçarien amb exactitud sobre el mapa, el carrer del Doctor Sanmartí. I és que la font dedicada a Joan Sanmartí, al passeig Verdaguer, fa que sovint assimilem aquesta via amb la del doctor. Res més lluny de la realitat: el carrer que porta el seu nom està situat exactament 1.100 metres enllà, a la Font d’en Titus. I, pels qui no l’hem conegut, qui va ser el famós doctor Sanmartí? Esperem que ho trobeu interessant i aneu seguint els nostres articles. Bona lectura i fins aviat!

 • Cartell del carrer dels Comtes de Cabrera Curiositats del carrer dels Comtes de Cabrera 15 de novembre de 2018

  Avui continuem la secció del blog sobre curiositats del nostre poble. Us expliquem la història d'un dels carrers més emblemàtics, el carrer dels Comtes de Cabrera i la seva transformació a través del temps. Esperem que ho trobeu interessant i aneu seguint els nostres articles. Bona lectura i fins aviat!

   

 • Carrer de la Mercè Curiositats del carrer de la Mercè 25 d'octubre de 2018

  Avui encetem una secció el nostre blog sobre cursiositats del nostre poble. Us parlarem dels noms de les cases i els carrers explicant la seva història i la seva transformació a través del temps. Esperem que ho trobeu interessant i seguiu els nostres articles. Bona lectura i fins aviat!

Darrera actualització: 26.10.2018 | 08:14
Darrera actualització: 26.10.2018 | 08:14