Notícies

 • Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 13 de desembre de 2018 Tall de subministrament d’aigua inesperat

  Aquest dimarts passat, es va produir un tall de subministrament en diversos punts del poble, entre les 12 del migdia i les 5 de la tarda. El tall va ser ocasionat per una màquina que va rebentar una canonada al camí de la Coma.

 • Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 13 de desembre de 2018 Avaria massiva al servei de telecomunicacions de Movistar

  Durant aquesta setmana molts veïns i veïnes han tingut problemes amb el servei d’internet a casa seva o als seus negocis, dons hi ha hagut fins a dues avaries a la xarxa que els han ocasionat.

 • 13 de desembre de 2018 Anna Dot relleva Enric Gil com a arquitecte municipal

  Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons tenen nova arquitecta municipal. L'Anna ha estat la candidata amb major puntuació després del procés selectiu que ha realitzat l’Ajuntament i substituirà l’Enric Gil, que ha exercit a l’Ajuntament des del juliol de 2011.

 • Música per la llibertat 12 de desembre de 2018 El diumenge 23 de desembre la Música per la llibertat es farà a Lledoners

  S’han organitzat autobusos per poder-hi anar, el preu del tiquet és de 8€ que es destinaran a la caixa de solidaritat i es pot comprar a l’estanc. Aquesta és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament, Vilatorta per la Independència, el CDR i l’ANC.

 • Cartell del Concert de Nadal 10 de desembre de 2018 Concert de Nadal dels alumnes de sisè de l’Escola Bellpuig

  El dissabte 22 desembre, a les 6 de la tarda, al Saló Catalunya, els alumnes de sisè de l’Escola Bellpuig faran el concert de Nadal. És un acte obert a tothom i amb la finalitat de recaptar fons pel viatge de fi de curs.

 • Presentació del projecte de la nova biblioteca 2 de desembre de 2018 El dijous 29 es va fer la presentació pública del projecte de Biblioteca Municipal a Sant Julià de Vilatorta

  El dijous 29 de novembre passat es va fer la presentació pública d'un projecte que ha de suposar un punt d'inflexió en la vida cultural i social del nostre municipi: la biblioteca municipal de Sant Julià de Vilatorta, que s'ubicarà a la 1a i 2a planta de l'Arca de Noè.

 • Foto de grup de les empreses distingides amb el distintiu Biosphere 1 de desembre de 2018 El centre d’informació de Sant Julià de Vilatorta rep el distintiu Biosphere durant la VI Nit de Turisme

  El Centre d’informació de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Sant Julià de Vilatorta va rebre el distintiu al compromís de sosteniblitat Biosphere 2018. L'acte d'entrega es va fer el 29 de novembre a la Sala Sert de l'Edifici el Sucre de Vic en el marc de la VI Nit del Turisme d'Osona. Dins l’espai natural també han rebut el distintiu el Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i els Centres d’Informació de Folgueroles i Tavèrnoles.

 • Plànol general itinerari 1 de desembre de 2018 Aprovació inicial del projecte d'obra de l'itinerari per a vianants i ciclistes

  Es publica l'anunci d'aprovació inicial del projecte d'obra ordinària "Itinerari per a vianants i ciclistes BV-5202 PK 0+000 a PK 1+230 al terme municipal de Sant Julià de Vilatorta", que afecta tot el tram de la carretera de Vilalleons entre l'avinguda de Montserrat i fins on comença actualment l'itinerari de vianants i bicicletes del nou enllaç amb l'Eix Transversal. 

 • Et resident estranger i vols votar? 1 de desembre de 2018 Eleccions municipals del 26 de maig de 2019. Ets resident estranger i vols votar?

  Si ets resident estranger i vols votar, aquí trobaràs els requisits per participar: 

  - És indispensable estar inscrit al cens electoral per votar
  - Els terminis per garantir el dret a votar acaben el 30 de gener (nacionals de la UE) i el 15 de gener (nacionals d'altres països)

 • Una imatge durant el taller 3D 1 de desembre de 2018 Taller d’impressions en 3D organitzat pel Bibliobús de les Guilleries

  El Bibliobús Guilleries, amb la col·laboració del Punt Jove Tortí, va realitzar un taller d’impressió en 3D, adreçat a infants i joves de 12 a 16 anys. L’activitat va estar dirigida per l’equip de ROBOT Academy i va consistir en un taller introductori on es va iniciar els joves en la utilització d'un programa professional de llicència oberta per dissenyar objectes tridimensionals que es puguin imprimir en 3D.

 • Plànol de l'estat dels camins 1 de desembre de 2018 L'estat actual dels camins de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

  Us adjuntem un plànol on hi ha marcades les incidències en els camins de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Estan marcades segons tres afectacions: presència important de fang, ferm molt malmès per les pluges i presència d'esllavissades. En tots els casos es recomana evitar de passar-hi o circular amb precaució.

   

 • Dia Mundial de la Sida 2018 27 de novembre de 2018 1 de desembre. Dia mundial de la Sida

  Aquest 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la Sida. L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s’ha adherit al manifest conjunt que diverses institucions i entitats han redactat per lluitar contra aquesta malaltia. Enguany el lema és “L'esforç conjunt cap a una resposta positiva”. 

 • cartell de l'àrea d'autocaravanes 26 de novembre de 2018 Senyalització de l’area d’autocaravanes

  Aquets darrers dies s’ha realitzat la senyalització del recorregut d’accés i de l’àrea d’autocaravanes de Sant Julià de Vilatorta que ofereix als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada al municipi, i conèixer, a la vegada, tota la varietat de recursos i serveis dels que disposem, així com la nostra àrea d’influència.

 • Taller de cuina 25 de novembre de 2018 Els tallers de l'Espai Activa't comencen amb molt bon peu

  Dijous van començar els tallers participatius de l’Espai Activa’t amb la primera classe de Balls de línia. 12 persones van poder començar a aprendre els passos bàsics per ballar cúmbies, txa-txa-tà o valsos sense parella. El divendres passat va començar el taller de cuina. 13 participants van descobrir el truc d’uns bons peus de porc, tot degustant-los després de la demostració. Amb aquests dos tallers es dona el projecte per iniciat. Podreu trobar la programació emn el document adjunt.

 • Foto del torneig al pavelló de Sant Julià de Vilatorta 24 de novembre de 2018 Alumnes de la UVic organitzen el 1r campionat de futbol interpenitenciari amb interns de Brians II i Lledoners a Sant Julià de Vilatorta

  El dimecres passat, 21 de novembre, els alumnes del grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) i d’Educació Social de la UVic van organitzar el primer torneig interpenitenciari de futbol en el qual van participar interns de les presons de Lledoners i Brians II. L’activitat que va tenir lloc al pavelló de Sant Julià de Vilatorta, s’emmarcava dins l’assignatura “L’activitat física com a recurs socioeducatiu” que comparteixen els estudiants dels dos graus.

 • Obres dels vestidors 22 de novembre de 2018 Comencen oficialment les obres de construcció dels vestidors de la zona esportiva

  El dia 6 de novembre, amb la signatura de l’acta de comprovació de replanteig, van començar oficialment les obres de construcció dels vestidors de la zona esportiva. Durant els propers dies, la nova empresa adjudicatària de les obres, Construccions Ferrer,  iniciarà els treballs previs per tal d’adequar el terreny i netejar-lo de terres esllavissades i matolls. Aquests treballs previs són necessaris fruit de l'estat deficient en què va deixar l'obra l’anterior empresa adjudicatària, a la qual se li va rescindir el contracte.
   

 • Borsa de cangurs i reforç 22 de novembre de 2018 Borses de cangur i reforç escolar

  Aquest és el 4t curs que des del Punt Jove s’impulsa el projecte de borses de cangurs i reforç escolar. Els últims anys ha tingut una bona acceptació, tant pel que fa a famílies que n’han fet ús, com pels joves que s’hi ha volgut apuntar.

 • Taller de disseny 3D 22 de novembre de 2018 Taller d'introducció al disseny 3D

  El Bibliobús Guilleries, amb la col·laboració del Punt Jove Tortí, han programat un taller gratuït de robòtica. Les places són limitades i el públic destinatari és de 12 a 16 anys. El taller es durà a terme el dijous 29 de novembre a les 5 de la tarda a l’Aula de Cultura de Sant Julià de Vilatorta. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove Tortí cada tarda de 5 a 8 de la tarda (ubicat a l’Edifici de ca l’Anglada).

   

 • 23a Setmana de la Ciència 22 de novembre de 2018 Sant Julià de Vilatorta va celebrar la 23a edició de la setmana de la Ciència

  Durant el cap de setmana, el pavelló esportiu, va acollir diversos tallers i activitats per a tota la família amb la finalitat d’ensenyar als més petits aspectes de la ciència mitjançant la realització de petites manualitats fetes amb coses de casa.

 • Taller 25N 22 de novembre de 2018 Taller contra la violència masclista a l’escola Bellpuig

  Des de la regidoria d'Igualtat de l’Ajuntament de Sant Julià es va organitzar un taller educatiu orientat als alumnes de 6è del nostre poble. El taller, que es va fer a l'escola Bellpuig, commemorava també el dia 25 de novembre, el dia contra la violència masclista.

 • Un esplai a Sant Julià 22 de novembre de 2018 Vols formar part de l'esplai de Sant Julià?

  Des de fa temps a Sant Julià es torna a parlar de fer un esplai al poble. Fa uns anys havíem tingut l’esplai Serrallonga, i tothom que hi va anar en té molt bon record. Des de la regidoria de joventut i la regidoria d’educació de l’Ajuntament es vol donar un nou impuls per tornar a fer un esplai al nostre poble. Si t'nteressa participar del projecte posa't en contacte amb l’Ajuntament 938122179 o amb el Punt Jove 938122506/679265278 (via WhatsApp si vols).

 • Rut Casas escalant 19 de novembre de 2018 La vilatortina Rut Casas es troba entre les joves promeses de l’escalada

  La temporada d’escalada competitiva ha acabat i ho ha fet amb nous èxits per als joves escaladors d’Osona i el Moianès que destaquen en el panorama estatal i internacional. Héctor Bazán, els germans Rut i Guillem Monsech, Aida Torres i la vilatortina Rut Casas tanquen una temporada plena de podis.

 • El Consell d'Infants amb l'alcalde i la regidora d'Educació 15 de novembre de 2018 Constitució del Consell d’Infants de Sant Julià de Vilatorta

  El consell d’infants de Sant Julià de Vilatorta ha començat a caminar amb un total de 12 consellers, sis de l’Escola Bellpuig i sis del Col·legi el Roser escollits en votació pels seus companys d’escola.  

 • Patges cavalcada de reis 15 de novembre de 2018 S'obren les inscripcions per poder fer de patges a la cavalcada

  Atenció! Aquest any les inscripcions per fer de patges es tancaran el dimecres 19 de desembre i es poden fer a l'Ajuntament de 10 a 14h o al Punt Jove Tortí de 17 a 20h.

 • Fotografia dels premiats 13 de novembre de 2018 La vilatortines Queralt Guàrdia, Marta Costa i Judit Rodríguez reben premis del projecte de recerca de 4rt

  El dilluns 12 de novembre, es va fer entrega dels premis dels Projectes de Recerca de 4t del curs 2017-2018 a l’Ajuntament de Calldetenes que atorga l'Institut les Margues amb la col·laboració dels Ajuntaments de Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Viatorta. Entre els premiats hi ha la vilatortines Queralt Guàrdia, Marta Costa i Judit Rodríguez. Des de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta volem expressar la nostra sincera felicitació als alumnes premiats i als seus familiars.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40