Notícies

 • Conferència sobre els ratpenats 22 d'octubre de 2018 Ple absolut a la nit dels ratpenats

  Ple absolut a la primera nit dels ratpenats que va organitzar el dissabte passat l'Espai  Natural de les Guilleries-Savassona. L'activitat va tenir  molt èxit entre la  quitxalla amatent per aprendre i experimentar amb aquests mamífers voladors tant especials!

 • Ferran Jutglà 22 d'octubre de 2018 El vilatortí Ferran Jutglà, del Sant Andreu, s'enfrontarà contra l’Atlètic de Madrid en els setzens de final de la Copa del Rei

  El vilatorti Ferran Jutglà, jugador del Sant Andreu, s’enfrontarà contra l’Atlètic de Madrid en els setzens de final de la Copa del Rei. L’anada es disputarà el 30 d’octubre al Narcís Sala i la tornada el dia 5 de desembre al Wanda Metropolitano de Madrid.

 • Reunió projecte Espai Activa't 19 d'octubre de 2018 Us esperem divendres a la reunió de recollida de propostes per a l'Espai Activa't

  Us recordem que aquest divendres 26 d'octubre a les 11 del matí teniu una segona reunió al casal d'avis Font Noguera per fer la recollida de propostes per a l'Espai Activa't. Aquest segona trobada es va decidir el passat dijous 11 d'octubre a la reunió per explicar el nou projecte de l'Espai Activa't basat en crear uns espais de trobada de persones que disposen de temps per compartir-lo amb els altres, amb l'objectiu de cohesionar el veïnatge. 

 • Excursió a Montblanc 19 d'octubre de 2018 Acompanyem en Dante Miravet a recollir el premi a la dedicació sardanista

  El dissabte 15 de desembre de 2018 l'Agrupació Sardanista de Sant Julià de Vilatorta organitza una excursió a Montblanc, vila ducal emmurallada i capital de la sardana 2018, per acompanyar en Dante Miravet a recollir el premi a la dedicació sardanista.

 • 19 d'octubre de 2018 Anunci de la llista provisional de candidats a Jurat popular

  Es fa pública l'exposició de la llista provisional de candidats a Jurat popular.

 • Recollida d'excrements gos/gat 18 d'octubre de 2018 Novetat: A partir d'ara recollim els excrements de gos/gat els dies de la matèria orgànica

  Després de parlar amb tots els agents responsables de la gestió de residus, s'ha acordat que els excrements d'animals domèstics es podran llençar juntament amb la matèria orgànica, seguint els criteris que trobareu en el document adjunt.

 • Enlairament de fanalets a la plaça de Catalunya a Sant Julià de Vilatorta 16 d'octubre de 2018 Acte en record de l'any d'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

  El dimarts 16 d'octubre va fer un any que Jordi Sànchez, president de l'ANC i Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, van entrar en presó preventiva. A Sant Julià de Vilatorta, la plataforma 1 d'octubre va convocar els vilatortins i vilatortines per recordar-ho amb l'enlairament de 12 fanalets exigint la llibertat dels dirigents empresonats.

 • Instal·lació de l'enllumenat de Nadal 16 d'octubre de 2018 Instal·lació de l'enllumenat de Nadal

  Totes les associacions de veïns o carrers que desitgin que les garlandes d'enllumenat de Nadal siguin instal·lades pel servei municipal, hauran de sol·licitar-ho, a les oficines de l'Ajuntament, abans del dia 9 de novembre de 2018.

 • Joan Panadès entrega la placa commemorativa a l'alcalde 14 d'octubre de 2018 L'Escuderia Osona entrega una placa commemorativa a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

  El president de l'Escuderia Osona, Joan Panadès, en motiu del 50è aniversari de l'entitat, va fer entrega d'una placa commemorativa a Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià de Vilatorta. El Ral·li Osona ha passat per Sant Julià de Vilatorta en 42 ocasions.

 • Càmeres de vigilància 9 d'octubre de 2018 L'Ajuntament instal·la càmeres de seguretat als accessos del municipi

  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per tal de potenciar el servei  ja existent de vigilància municipal i  per tal de desenvolupar una major política de seguretat al municipi ha instal·lat tres punts de control amb càmeres de seguretat en els accessos del municipi.

 • Goufone 8 d'octubre de 2018 L'operadora Goufone desplegarà xarxa pròpia al municipi de Sant Julià de Vilatorta

  L'operadora Goufone ha comunicat a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta que també vol desplegar xarxa pròpia al nostre municipi. Amb aquesta mesura l'Ajuntament creu que es pot arribar a una part més gran de la població, especialment als barris de Pleuna i les Pedreres, que de moment no tenen servei de fibra òptica. Recordeu que si la fibra passa per la vostra façana l'empresa us demanarà autorització per propiciar aquest desplegament.

 • Camí de Puigsec 7 d'octubre de 2018 Arranjament de pistes forestals a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

  Les intenses pluges del mes d’agost van tenir efectes negatius sobre l’estat dels camins de l’Espai Natural. Per millorar la seva transitabilitat, ha estat necessari planificar els treballs d’arranjament del ferm dels camins, fent una inversió extraordinària però totalment necessària. Durant aquest mes d'octubre s’estan realitzant tasques d’arranjament de camins i pistes forestals també al nostre municipi.

 • Finca del Solà 7 d'octubre de 2018 L'Ajuntament demana el tancament de la finca del Solà

  Des de fa molt temps, diversos vilatans s’han adreçat a les oficines de l’Ajuntament per manifestar la preocupació pel mal estat de la finca del Solà, aquesta finca és propietat privada i en principi l’Administració no hi pot fer cap actuació directament. Actualment, l’Ajuntament ha contactat amb la propietat, informant-los de l’estat deficient i per tant, dels possible danys a tercers i s’ha demanat el tancament de la propietat. Des de l’Ajuntament se’n farà el seguiment adequat.

 • cartell Gaudeix del Parc 6 d'octubre de 2018 L'octubre i el novembre gaudeix de les activitats gratuïtes a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

  Durant els mesos d'octubre i novembre gaudeix del Parc amb les activitats gratuïtes a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Per a més informació: en.guilleries@diba.cat o al 93 884 78 88

 • Cartell CPA Sant Julià de Vilatorta 2 d'octubre de 2018 Aprèn a patinar i diverteix-te

  Vols aprendre a patinar? Doncs el club de patinatge artístic de Sant Julià de Vilatorta t'ho posa fàcil. Els patinadors/es a partir de 4 anys podeu fer una prova gratuïta durant un mes al pavelló esportiu municipal de Sant Julià de Vilatorta els dilluns i divendres de les 17.15 a les 19 h. Cal portar roba esportiva i patins de quatre rodes. Per més informació: cpasantjuliadevilatorta@gmail.com o al 679 578 573- tardes (Judit).

 • L'alcalde llegint el manifest 2 d'octubre de 2018 La plataforma 1 d'octubre recorda 1 any de la celebració de l'1-O

  El dilluns va fer un any de la celebració del referèndum de l'1-O i per recordar aquells fets, la plataforma 1 d'octubre va convocar una concentració a les 12 h, a la plaça de l'Ajuntament, on l'alcalde va llegir el manifest per exigir els drets democràtics i denunciar al represió. L'acte es va acabar amb el cant dels segadors per part de tots els assistents. Per altra banda, la plataforma 1 d'octubre va convocar tothom a sumar-se a la concentració commemorativa de l'1 d'octubre, a les 7 de la tarda, a la plaça Major de Vic.

 • cartell del taller d'iniciació a la ceràmica 1 d'octubre de 2018 Taller d'iniciació a la ceràmica

  Estudi Tres Llunes organitza un taller d'iniciació a la ceràmica. Serà cada dimarts de les 19 a les 20.30 h a ca l'Anglada. El taller comença el dimarts 2 d'octubre. Informació i inscripcions al 677 613 096 o a estuditresllunes@gmail.com

 • Cartell del curs d'il·lustració, còmic i manga 1 d'octubre de 2018 Curs d'il·lustració, còmic i manga

  L'estudi Tres Llunes organitza un curs d'il·lustració, còmic i maga dirigit a tots aquells que volen conèixer les tècniques per crear els seus còmics, mangues i il·lustracions. Els curs es farà tots els dilluns de les 17 a les 18.30h a l'Escola Bellpuig  i els dimarts de les 17 a les 18.30 h a ca l'Anglada. Informació i inscripcions al 677 613 096 o a estuditresllunes@gmail.com

 • âres de Territori i Sotenibilitat de la Diputació de Barcelona 30 de setembre de 2018 La Diputació de Barcelona farà el revestiment de cunetes i la millora de marges al municipi

  A mitjans d'octubre, la Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona començarà l'obra de revestiment de cunetes i millora de marges  a la carretera BV-5201 tot al llarg del municipi de Sant Julià de Vilatorta. Aquestes obres implicaran modificacions i talls de trànsit puntuals que seran degudament senyalitzats pels serveis de la Diputació de Barcelona.

 • Jordi Villà, Francesc Farrés, Susagna Roura, Josep M. Riba i Joan Carles Rodríguez 30 de setembre de 2018 Es presenta l’exposició paleontològica ‘Osona, 50 milions d’anys enrere’

  El Museu de l’Art de la Pell de Vic (MAP) va acollir el passat dissabte 29 de setembre la presentació de l’exposició paleontològica ‘Osona 50 milions d’anys enrere’, que s’hi podrà veure fins el 6 de gener, i on s’hi mostra una selecció acurada dels millors fòssils de la col·lecció de l’enginyer geòleg  Francesc Farrés.  

 • Aparcament reservat a serveis municipals 29 de setembre de 2018 Nova plaça d'aparcament al carrer Sant Roc reservada als serveis municipals

  S'ha senyalitzat una plaça d'aparcament al carrer sant Roc, davant l'edifici de l'ajuntament amb la finalitat de facilitar la tasca d'aparcament dels vehicles de la brigada i dels vigilants municipals. Aquesta plaça permetrà millorar la gestió i facilitarà la mobilitat d'aquests serveis.

 • Parc al monument del Pare Manyanet 29 de setembre de 2018 Millora del parc infantil del costat del col·legi el Roser

  L'Ajuntament ha completat l'equipament del parc infantil situat al costat del col·legi el Roser. L'actuació ha consistit en afegir al parc un nou gronxador i un tobogan, que milloraran el servei pels usuaris del parc.

 • excursió casal d'avis 28 de setembre de 2018 El casal d'avis Font Noguera organitza una sortida el proper 18 d'octubre

  El Casal d'avis Font Noguera organitza una sortida el proper dijous 18 d'octubre al Monestir de Sant Benet-visita Medieval, un dia a la vida de Ramon Casas-visita Modernista i un bon dinar a Joncadella. Per més informació, inscripcions i pagament us podeu dirigir al casal d'avis.

 • Obres al municipi 28 de setembre de 2018 Diverses obres al municipi durant l'octubre

  Està previst que durant els  propers dies, el divendres 5 d’octubre o el dilluns 8 d’octubre, es comencin les obres de reparació a l’edifici de la plaça Major, núm. 1, consistents en la reparació de la façana lateral i la barbacana. Durant l’execució de les obres hi haurà una màquina permanentment treballant davant les finques números 1, 2 i 3 de la plaça Major. La durada prevista aproximada de les obres serà de dues setmanes. per altra banda també es preveu que en els propers dies es portaran a terme les obres de reparació de la claveguera lateral esquerra de l’avinguda Nostra Senyora de Montserrat a l’alçada de la cruïlla amb el Passeig Mossèn Cinto Verdaguer i un tram de la vorera del davant de l’aparcament de la placeta. Es preveu que aquestes obres tinguin una durada aproximada de dues setmanes, durant les quals, l’accés des de l’avinguda Nostra Senyora de Montserrat al Passeig de Mossèn Cinto Verdaguer quedarà tallat al trànsit de vehicles, mantenint-se obert el pas pels vianants.

 • Cartell actes celebració 1-O 24 de setembre de 2018 Cap de setmana d'actes en commemoració del primer aniversari de l'1-O

  Vilatorta per la Independència, la Plataforma 1 d'octubre i l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, han organitzat diversos actes durant tot el cap de setmana per commemorar la celebració del referèndum de l'1 d'octubre organitzat per la Generalitat de Catalunya i que va reunir a molts veïns i veïnes del poble davant del col·legi electoral, a la plaça Marquès de la Quadra, per defensar les urnes.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40