Notícies

 • Caramelles Diada de Pasqua amb les Caramelles del Roser. Diumenge 21 d'abril 18 d'abril de 2019

  Com cada matí de Pasqua Florida el 21 d'abril proper les Caramelles del Roser tornaran puntualment i passaran els carrers del poble tot cantant els Goigs del Roser, fil conductor d'aquesta nostra tradició. Segueix en directe on es troben en cada moment els caramellaires!

 • Caramelles Infantils Les Caramelles Infantils també sortiran per Pasqua 17 d'abril de 2019

  Un any més, l'Aula Municipal de Música Santi Riera sortirà al carrer, amb les Caramelles infantils el proper diumenge de Pasqua. 

 • Aplec El 42è Aplec Caramellaire. Diumenge 28 d'abril 17 d'abril de 2019

  Si el mal temps no fa mudar els plans com l'any passat, una plaça Major bellament engalanada acollirà l’acte central del 42è Aplec Caramellaire de Sant Julià de  Vilatorta que comptarà amb set colles d’arreu del país i de la Catalunya Nord, amb un repertori molt ampli i variat de caramelles. 

 • punt jove El Punt Jove Tortí torna a obrir les seves portes 16 d'abril de 2019

  A partir del 23 d’abril el Punt Jove Tortí torna a obrir les seves portes en horari de dilluns a divendres de 17h a 20h. Estarà dinamitzat per la Judit Solà Font, nova tècnica auxiliar de joventut.

 • La Rambleta Un informe tècnic avala la substitució de l’arbrat de la Rambleta 15 d'abril de 2019

  Un dels temes que més debat públic ha generat en l’últim any a Sant Julià és quin tractament calia donar a l’arbrat actual en la reforma del carrer de la Rambleta. Hi ha qui demana la retirada d’aquest arbrat aprofitant la reforma del carrer, i qui en vol la seva conservació.

 • Espai Natural de les Guilleries-Savassona L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona convoca subvencions 14 d'abril de 2019

  S'han publicat les bases específiques i convocatòria per a la concessió de subvencions per al foment de les explotacions forestals i les empreses agrícoles-ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i les entitats culturals a l’àmbit de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 31 de maig.

 • curs premonitor/a Curs de premonitor/a en el lleure a Sant Julià 14 d'abril de 2019

  Seguint amb la dinàmica dels últims anys, aquest 2019 s’ofereix una nova formació en lleure adreçada a nois i noies de 15 a 17 anys amb interès en el món del lleure i en formar part de l’Esplai Serrallonga. Inscripcions del 23 d'abril fins el 7 de juny. Podeu descarregar-les en el document adjunt.

 • Camp Tortí Inscripcions obertes per la 4a edició del Camp Tortí 14 d'abril de 2019

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i el Punt Jove Tortí, organitzen per quart any consecutiu, aquest projecte adreçat a joves de 12 a 17 anys. Les inscripcions estaran obertes des del 23 d'abril fins el 7 de juny, inclòs. Les places s’acceptaran per ordre d’inscripció, recomanem que qui hi estigui interessat faci la inscripció el més ràpid possible per no quedar-se sense lloc.

 • Diada de Sant Jordi Diada de Sant Jordi a Sant Julià de Vilatorta 13 d'abril de 2019

  Un Sant Jordi amb poesia estesa, parades de llibres i roses i titelles per als més petits. Consulta el programa complet en aquesta notícia.

 • civisme Activem el civisme al poble 10 d'abril de 2019

  El nostre municipi té la particularitat de tenir un traçat de carrers molt gran, amb arbrat abundant i unes places i jardins generosos. L'espai públic és per gaudir-lo. Per aquest motiu s'inverteixen bona part de recursos municipals per la seva conservació. Tota la gent vilatortina hem de gaudir d'aquests espais, i els hem de respectar perquè siguin sostenibles pel que fa al seu manteniment.

 • Bar pavelló Presentació de sol·licituds per portar el bar del pavelló i les piscines 10 d'abril de 2019

  Es publica, per interès de tothom, les bases per tal de presentar-se i poder portar el bar del pavelló i de les piscines. El procés d'adjudicació serà per procediment obert. A partir del dia 12 d'abril està previst que les bases quedin publicades al perfil del contractant.

 • Vot correu Necessites votar per correu a les Eleccions Generals? 9 d'abril de 2019

  Si el 28 d'abril penseu que no podreu acudir al col·legi electoral,  teniu temps fins el 18 d'abril per sol·licitar el vot per correu a les eleccions generals.

 • marquès L’Ajuntament encarrega un estudi sobre la figura del Marquès de la Quadra 9 d'abril de 2019

  Davant la sol·licitud perquè es canviï el nom de la plaça del Marquès de la Quadra per plaça de l’1 d’octubre, promoguda pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Julià amb una campanya de recollida de firmes, l’Ajuntament ha cregut oportú encarregar a l’historiador Carles Puigferrat un estudi sobre la figura de Joan Maria d’Oliveras i Estanyol que ostentava el títol de Marquès de la Quadra.

 • Pressupost2018 Liquidació del pressupost del 2018 9 d'abril de 2019

  Tancat l’exercici pressupostari 2018, l’Ajuntament ha obtingut uns resultats positius complint els criteris d’estabilitat pressupostària: capacitat de finançament, regla de la despesa, endeutament -situat al 24,67 % dels recursos ordinaris- i període de pagament de 22,26 dies.

 • Pressupost 2019 El pressupost de l'Ajuntament pel 2019 9 d'abril de 2019

  El ple municipal de 17 de desembre de 2018 va aprovar per unanimitat el pressupost general de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per aquest any 2019 que puja a 5.595.958,42 euros, 1.629.720,47 euros més que el de l’any anterior. 

 • Esplai Tastet d'Esplai a Sant Julià de Vilatorta 8 d'abril de 2019

  “Torna, torna (esplai) Serrallonga” és el nom que porta el tastet que ha preparat l’equip educatiu del futur Esplai Serrallonga, per la tarda del dilluns 22 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda a plaça Major de la vila.

 • punt recàrrega Instal·lat el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Sant Julià 8 d'abril de 2019

  A finals del mes de març es va instal·lar un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’aparcament de l’avinguda de Montserrat —davant de l’antiga farmàcia—. El punt no entrarà en funcionament fins que la companyia elèctrica faci unes adaptacions al quadre de subministrament.

 • Raid Sant Julià va acollir la final del Raid dels Ausetans 8 d'abril de 2019

  El passat diumenge Sant Julià va acollir la Final Local d’Osona centre del projecte comarcal d’oci social El Raid dels Ausetans.

 • L'Ajuntament fa un estudi del clavegueram 8 d'abril de 2019

  L'Ajuntament, per mitjà de la Diputació de Barcelona, ha encarregat a l'enginyeria Octocam Maps els treballs de millora en el clavegueram. Us preguem la màxima precaució a l'hora de circular mentre es realitzin aquests treballs.

 • aparcament Ampliació de l'aparcament del polígon industrial 7 d'abril de 2019

  A principis de primavera van començar les obres d'ampliació de l'aparcament del polígon industrial de la Quintana, unes obres que consistiran en pavimentar un nou espai de l’aparcament el qual es dividirà en dues parts: una zona d'aparcament de cotxes i una altra destinada exclusivament a l'aparcament de camions i ordenar el sector. 

 • fibra òptica La fibra òptica arribarà a Vilalleons 6 d'abril de 2019

  Convocada per l’Ajuntament, el dia 1 de març passat es va fer una reunió informativa amb els veïns de Vilalleons per parlar del desplegament de fibra òptica. L’operadora Goufone es va comprometre a fer arribar la fibra òptica a Vilalleons.

 • Punt Jove Judit Solà, nova tècnica auxiliar de joventut 4 d'abril de 2019

  Des del 12 d’abril Judit Solà és la nova tècnica auxiliar de joventut que substitueix Nil Puigivila que va ocupar la plaça durant tres anys, fins a finals de l’any passat.

 • T-10 Més de 400 targetes T-10 bonificades el 2018 3 d'abril de 2019

  L’any passat 70 usuaris van fer ús de 413 targetes T10 bonificades per l’Ajuntament. És un bon resultat en aquest primer any de consolidació de la T10, una targeta que fomenta la mobilitat de les persones grans o amb discapacitat.

 • Barcelona MTB Challenge La Barcelona MTB Challenge a Sant Julià de Vilatorta 3 d'abril de 2019

  Els creadors de la Girona MTB Challenge, una de les carreres més especials i úniques de bicicleta de muntanya per etapes d'Europa, amplien la saga per donar vida a la Barcelona MTB Challenge. Sant Julià de Vilatorta a la comarca d'Osona és l'escenari escollit per oferir una altra opció de qualitat a la comunitat nacional i internacional del mountainbike. El cap de setmana del 13 i el 14 d'abril la farem realitat. 2 etapes de somni.

 • Trobada Fes-ho bé 2019 Gairebé 500 alumnes en el projecte "Fes-ho bé!" 2 d'abril de 2019

  Divendres 29 de març es va fer la trobada d’educació física amb els alumnes de quart de primària de 16 escoles de la comarca a la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40