Notícies

 • Cartell eruga defoliadora del boix 23 de setembre de 2018 L'eruga defoliadora del boix torna a fase d'eruga: protegeix els teus boixos

  L'eruga defoliadora del boix està afectant els boscos de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, per això us volem donar una sèrie de recomanacions pel seu tractament, que trobareu en la imatge adjunta.

 • Manuel de Pedrolo 17 de setembre de 2018 Aquest dissabte homenatgem a Manuel de Pedrolo

  Enguany es compleix el centenari del naixement de l'escriptor Manuel de Pedrolo, és per això que el poble de Sant Julià li farà un homenatge al Saló Catalunya. Serà aquest dissabte 22 de setembre, a les 8 del vespre al Saló Catalunya, amb la intervenció del filòleg Anton Carrera i la posada en escena de La Santència, una producció de Vilatort Teatre.

 • Mobilitat segura 13 de setembre de 2018 Modificacions a les zones d'accés dels centres escolars

  Amb l'inici del curs escolar, l'Ajuntament ha modificat, en coordinació amb el Col·legi el Roser i l'Escola Bellpuig, les zones d'accés als centres escolars del municipi. Al carrer Ramon Llull s’ha habilitat un carril de càrrega i descàrrega perquè els alumnes del Col·legi el Roser puguin baixar del cotxe directament a la vorera. I l'accés a l'Escola Bellpuig al carrer Calldetenes s'ha peatonalitzat, de manera que el tram del carrer Calldetenes entre els carrers Pare Manuel Cazador i J. V. Foix queda tancat al trànsit. Aquests canvis volen millorar la mobilitat i la seguretat de nenes i nens a les entrades i sortides de l’escola. Recordeu que l'Ajuntament recomana que la mobilitat a l'escola sigui a peu o amb bicicleta, sempre que sigui possible.

 • Acte a dalt el castell en record als presos polítics i exiliats 12 de setembre de 2018 Resum dels actes en motiu de la Diada de l'Onze de setembre a Sant Julià de Vilatorta

  Els actes es van iniciar el divendres 7 de setembre, a 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de l'Ajuntament amb la sortida de la columna dels terrissers, la caminada a peu fins a Vic per la Ruta dels Molins i la participació a la marxa dels vigatans, el diumenge José Antonio Martín Pallín, fiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem, en la seva conferència va qüestionar la causa judicial contra els presos polítics i exiliats arran de l'1 d'octubre i el dimarts a dalt el castell de Bellpuig, es van recordar als presos i exiliats polítics, dones i homes que pateixen la injustícia d'un estat que desobeeix la llei internacional i que fa servir la policia contra la democràcia.

 • Una de les trampes 10 de setembre de 2018 Projecte de ciència ciutadana per combatre l'eruga del boix

  Aquesta primavera i estiu, l’eruga defoliadora del boix (Cydalima perspectalis), un lepidòpter originari de l’est d’Àsia que es va detectar per primera vegada a Europa l’any 2007, s’ha estès de forma molt important pels boscos de les Guilleries, defoliant els boixos i posant en perill la seva supervivència. 

 • Cartell dels tallers a l'Espai Activa't 9 de setembre de 2018 Els tallers de l'Espai Activa't tornen a començar avui dijous 13 de setembre

  Amb l'objectiu de promoure el dinamisme, l'autonomia i el benestar de les persones, l'Espai Activa't ofereix un ampli ventall d'activitats d'oci i de lleure adaptades als interessos de les persones jubilades o que viuen soles. Aquest dijous 13 de setembre, a partir de les 3 de la tarda tornaran a començar els tallers a l'Espai Activa't.

 • Punt Jove Tortí 9 de setembre de 2018 El Punt Jove comença el curs

  Amb l'inici de les classes ha obert el Punt Jove, i ho farà cada dia de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda a Ca l'Anglada. Com cada any es realitzaran diversos projectes i activitats adreçats a joves.

 • Els Matins de TV3 a Sant Julià de Vilatorta 8 de setembre de 2018 Sant Julià de Vilatorta considerat el poble més independentista segons els Matins de TV3

  Aquest passat dilluns 3 de setembre, els Matins de TV3 va entrevistar Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya i es van desplaçar a Sant Julià de Vilatorta perquè la gent del carrer fes preguntes al President Torra, en el que consideren el municipi més independentista de Catalunya. Podeu veureu-ho a partir del minut 42.

 • Vilatorta per la independència 2 de setembre de 2018 Reserva la teva plaça d'autobús per la Diada

  Recordeu que Vilatorta per la Independència ha organitzat autobusos per anar a Barcelona l'11 de setembre. Tothom qui ho vulgui pot reservar plaça el diumenge a les 12 del migdia coincidint amb els actes de la Música per la llibertat que organitza el CDR, així com també es pot fer a l’estanc. El preu del viatge és de 10 euros.

 • Imatge del 34è Torneig BBVA de Bàsquet 2 de setembre de 2018 Torneig BBVA de bàsquet

  Un total de 225 equips van participar en la 34a edició del Torneig de Bàsquet BBVA. L'Europe Basketball Academy de Vilanova i la Geltrú va ser el guanyador del torneig en la categoria sènior i el pavelló esportiu municipal de Sant Julià va vibrar, un any més amb els partits de l'ACB. També vam poder veure la Supercopa de Catalunya de Bàsquet Adaptat, en cadira de rodes, entre el Costa Daurada (Tarragona) i el CE Global Bàsquet (Sabadell), amb victòria dels vallesans per 52 a 51, desprès d'una pròrroga.

 • Logotip Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 31 d'agost de 2018 El divendres 14 s'acaba el termini per concórrer a la convocatòria de concurs-oposició per cobrir la plaça d'arquitecte/a municipal, funcionari/ària interí/ina de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

  Aquesta plaça tindrà una dedicació de 12 hores setmanals i és de funcionari interí. La documentació per concórrer a la convocatòria es podrà presentar a les oficines de l’Ajuntament o per via telemàtica, com a màxim fins el divendres 14 de setembre.

 • Logotip Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 31 d'agost de 2018 El divendres 14 de setembre es tanca la convocatòria d'un procés selectiu, mitjançant concurs oposició, per cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de joventut de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

  Aquesta plaça tindrà una dedicació de 37,5 hores setmanals i és de caràcter indefinit com a personal laboral. La documentació per concórrer a la convocatòria es podrà presentar a les oficines de l’Ajuntament o per via telemàtica, com a màxim fins el divendres 14 de setembre.

 • sol·licitar l'increment de la pensió de viduïtat 26 d'agost de 2018 Ja es pot sol·licitar l'increment de la pensió de viduïtat

  A partir de l’1 d’agost per a les persones majors de 65 anys que cobrin pensió de viduïtat i no cobrin una altra pensió s’incrementa el percentatge aplicable pel seu càlcul del 52 al 56 % tot i que no s’aplica automàticament. S’ha de presentar sol·licitud a l’entitat gestora de la Seguretat Social que sigui responsable de la pensió de viduïtat.

 • Camí de puig-l'agulla 26 d'agost de 2018 L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona arranja camins del municipi

  Els guardes de l’Espai Natural Guilleries Savassona han desbrossat els marges de la carretera de Puig l’Agulla i del camí del cementiri cap a Can Tramuntana, ja que amb les pluges de la primavera moltes branques i bardisses dificultaven el pas amb normalitat.  Aquesta actuació forma part d’un pla de manteniment regular que  l'Espai Natural fa al nostre municipi, tant desbrossant els marges, com també amb un programa anual que permet que cada any s’arregli algun tram de camí al nostre municipi.

 • 17 d'agost de 2018 L'Ajuntament ofereix bonificacions als majors de 65 anys i als discapacitats pel transport públic

  Amb la voluntat de fomentar la mobilitat de les persones grans i de les persones amb discapacitat, l’Ajuntament vol promoure l’accés al transport públic amb descomptes a la T-10 per viatjar fins a Vic.

 • 34è torneig de bàsquet 16 d'agost de 2018 Inscripcions al circuit 3x3 del torneig de bàsquet

  Aquest any, com a novetat, el torneig és seu del circuit 3x3 de bàsquet de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ). Les inscripcions poden estan obertes fins el 27 d’agost.

 • Whatsapp de la farmàcia Comas 14 d'agost de 2018 La farmàcia Comas obre un servei de consulta per "whatsapp"

  Es tracte d’un servei d’atenció directe a través de l’aplicació del telèfon mòbil whatsapp. El número per poder fer consultes és el 621215685.

 • 24 hores de futbol sala 2018 2 d'agost de 2018 L'equip "Naranja mecánica" guanya les 24 hores de futbol sala de Sant Julià

  Aquest any les 24 hores de futbol sala celebraven la seva 35a edició. Tots els partits es van jugar al pavelló municipal, entre les 9 del matí de dissabte i les 8 del vespre de diumenge. Finalment van resultar guanyadors l’equip de “la naranja mácanica”, que es van imposar a la final amb els Peus de porc.

 • 2 d'agost de 2018 S'acaba el torneig d'estiu del 9 nou que aquest juliol s'ha jugat a Sant Julià

  El divendres 27 de juliol es van jugar les finals del torneig de futbol set que el 9 nou ha organitzat aquest mes de juliol al camp de futbol municipal. Els equips guanyadors han estat el les Rai, el Borussia i els Fisherman, en categories femenines, masculines i tribuneros respectivament.

 • Ajuntament 2 d'agost de 2018 L'Ajuntament no obrirà durant les tardes d'agost

  Durant el mes d’agost, quan més baixa l’activitat al poble, l’Ajuntament no obrirà les tardes de dimarts i dijous com es fa la resta de l’any. Es seguirà atenent al públic tots els matins de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia.

 • Presentació del Torneig BBVA de Bàsquet 1 d'agost de 2018 Es presenta la 34a edició del torneig de bàsquet BBVA gran premi Diputació de Barcelona

  El dimecres 25 de juliol, a la seu central del BBVA de Barcelona, es va presentar la 34a edició del torneig de bàsquet, amb la participació entre d’altres de Lluís Solanas regidor de turisme i medi ambient de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. El torneig es jugarà entre el 31 d’agost i el 2 de setembre amb la presència d'equips de l'ACB com del Divina Seguros Joventut i el Movistar Estudiantes. Durant el mes d’agost es jugaran partits de pretemporada d’equips de la lliga universitària americana.

 • Gas Natural 26 de juliol de 2018 Millor no canviar de companyia fins que arribi el gas natural a casa

  El canvi de gas, a part d’un estalvi, també significa la liberalització del mercat. Un cop finalitzada la transformació, les famílies, comerços i indústries podreu contractar el servei a qualsevol de les múltiples comercialitzadores que existeixen. Algunes, com Iberdrola, han enviat comercials que truquen a cada casa presentant ofertes.

 • Vilatorta pam a pam 24 de juliol de 2018 Vídeos resum dels actes més destacats de la Festa Major 2018

  Ja està disponible al 9TV a la carta el vídeo que recull dels actes més destacats de la festa vilatortina: des del Birratorta fins a la cercavila de gegants, passant pel pregó de Montse Piqué, la baixada de carretons o el concurs Vilatorta Pam a Pam, concurs sobre cultura general de Sant Julià de Vilatorta que es fa cada any dins els actes de la Festa Major.

 • Cartell de recollida de restes vegetals 24 de juliol de 2018 Recollida de restes vegetals

  Us recordem els dilluns d'estiu que es recolliran restes vegetals: el 6 i el 20 d'agost i el 3 i el 17 de setembre.

 • Subvencions per entitats locals 2018 24 de juliol de 2018 S'allarga el període de sol·licitud de subvencions per les entitats locals

  Donat que la majoria d'entitats encara no han presentat la sol·licitud per la subvenció 2017, s'allarga el període de presentació fins el 30 de setembre.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40