Les entitats de Sant Julià de Vilatorta i de Vilalleons es van bolcar amb la Marató de TV3

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 00:00

Un any més les entitats de Sant Julià de Vilatorta i  de Vilalleons es van bolcar amb la Marató de TV3. Des de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta volem donar les gràcies a les AMPES de l’Escola Bellpuig, del Col·legi el Roser i de la Llar d’Infants Patuleia per liderar aquesta iniciativa, juntament amb altres entitats com Mans Manetes o els Geganters de Vilatorta i Vilalleons que també es van sumar a la causa.

El cap de setmana solidari va començar dissabte a Vilalleons, on l’associació de veïns va promoure diverses activitats entre les que destacaven una masterclass de Spining que es va allargar durant bona part del matí arribant a recaptar al voltant de 500 euros sumant les aportacions de totes les activitats.

El diumenge l’activitat es va traslladar a Sant Julià, on malgrat que la pluja va dificultar el desenvolupament d’algunes activitats, el cert és que tots els tallers es van poder fer a l’Aula de Cultura, comptant amb una molt bona acollida entre el públic, arribant a recaptar 908 euros per la lluita contra el càncer. També vàrem comptar amb les aportacions dels participants a la Caminada d’Osona Camina que aquest diumenge transcorria pel nostre municipi. Altres entitats com el Club Tennis Sant Julià, també van organitzar activitats a favor de la Marató.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 11:32

Imatges

Marató 2