Via pública i cicle de l'aigua

Desperfectes a la via pública

Si veieu qualsevol desperfecte o irregularitat a la via pública (una farola que no funciona, una paperera trencada, un contenidor massa ple, una vorera en mal estat...) ens ho podeu comunicar omplint el formulari que s’adjunta i enviant-nos-el per correu electrònic, o bé fer arribar un escrit a les oficines municipals on hi constin les mateixes dades. Tant aviat com ens sigui possible intentarem solucionar el problema.

Quin cost té:

Gratuït.

Canals de tramitació:

Canvi de nom del titular del comptador d'aigua

SOREA, SA és la companyia arrendatària del servei de subministrament d’aigua potable al municipi de Sant Julià de Vilatorta.

Cada dijous de 12 a 2 del migdia personal de l’empresa SOREA es desplaça a les oficines de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per atendre aquelles qüestions relacionades amb la companyia.

CANALS DE TRAMITACIÓ:

 Plaça del Marquès de la Quadra, 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya) 
 Telèfon: 93 812 21 79 
 Fax: 93 812 20 63 
 Correu electrònic: sjv.ajuntament@vilatorta.cat 

 Horari: 

de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia i els dimarts i els dijous de 5 a 8 de la tarda

Sol·licitud de subministrament d'aigua potable

Aquest tràmit es pot fer el primer dijous de cada mes a les oficines de l'ajuntament, de 2/4 d'1 a 2/4 de 3 del migdia.

ADREÇA:

Cada dijous de 12 a 2 del migdia personal de l'empresa SOREA es desplaça a les oficines de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per atendre aquelles qüestions relacionades amb la companyia.

Oficina d'Atenció al Ciutadà

 Plaça del Marquès de la Quadra, 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya) 
 Telèfon: 93 812 21 79 
 Fax: 93 812 20 63 
 Correu electrònic: sjv.ajuntament@vilatorta.cat 

 Horari: 

de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia i els dimarts i els dijous de 5 a 8 de la tarda

Notícies

  • 19 de maig de 2020 Què llancem al vàter?

    Aquesta setmana l'Ajuntament ha hagut d'avisar una empresa de neteja de clavegueram perquè hi havia un tap a la confluència dels carrers Pare Manuel Cazador i Mossèn Cinto Verdaguer. Amb imatges captades a l'interior del pou d'aquesta unió de carrers s'ha pogut comprobar que altre cop hi havia un tap provocat per elements sòlids, bàsicament tovalloletes d'ús domèstic. I dic altre cop perquè no fa gaires mesos ja es va haver de netejar el mateix punt. Per aquí passen les aigues fecals de parts dels carrers Mossèn Cinto Verdaguer, Pare Manuel Cazador, Onze de Setembre, Marquesos de Vilallonga i Sant Roc entre d'altres.

  • 12 de maig de 2020 Actuació de seguretat al carrer Núria carrer Núria

    Aquesta setmana s'ha fet una actuació al carrer Núria per tal de garantir l'espai suficient pels vianants. En fer-se cues als comerços, era habitual veure gent sobre la calçada, i calia garantir-ne la seguretat. Per això s'eixamplen amb fitons dos trams de vorera a mitja alçada del carrer. L'actuació és provisional i s'adaptarà segons com vagin avançant les fases de desconfinament.

  • 12 de maig de 2020 Pintats els aparcaments del carrer Montseny i polígon industrial Pintats els aparcaments del carrer Montseny i polígon industrial

    El Servei de manteniment municipal ha repintat la senyalització horitzontal viària de gran part del poble, fletxes direccionals, pasos de vianants, ratlles d'aparcaments, ... També es va arreglar l’entrada i sortida de l’aparcament del carrer Montseny, davant de la llar d’infants Patuleia, rebaixant la inclinació de la vorada i modificant la vorera, per garantir un fàcil accés per als cotxes tot respectant el pas per als vianants.

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:17