Urbanisme i Obra Pública

Notícies

  • 18 de setembre de 2020 Construcció del mur d'escullera per la reobertura del Passeig del Torrent Construcció del mur d'escullera per la reobertura del Passeig del Torrent

    Aquesta setmana començaran les obres per construir un mur d'escullera al marge del torrent i així poder obrir el carrer i restablir la circulació de vehicles. 

  • 16 de setembre de 2020 Talls intermitents a la carretera BV-5202 a l'alçada del Puig Talls intermitents a la carretera BV-5202 a l'alçada del Puig

    A causa de l'execució de les obres de l’itinerari de vianants i ciclistes a Sant Julià de Vilatorta, hi hauran talls intermitents a la carretera BV-5202 a l'alçada del Puig en els propers dies. Com ja ha informat l'Ajuntament pels seus canals de comunicació el projecte és d'una gran complexitat i per tant les afectacions al trànsit seran importants durant tot el termini d'execució de les obres que es preveu que finalitzin l'abril de 2021. Disculpeu les molèsties.

  • 9 de setembre de 2020 Avís sobre la Finca El Solà Finca del Solà

    L’Ajuntament recorda a tota la població que no s’accedeixi a la finca El Solà. A banda de ser propietat privada, l'Ajuntament té constància segons inspecció ocular externa que la finca s’estima en estat deficient de conservació.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 09:01