Urbanisme i Obra Pública

Notícies

  • 10 de juny de 2020 Avís sobre la Finca El Solà Finca del Solà

    L’Ajuntament avisa a la població que no s’accedeixi a la finca El Solà. A banda de ser propietat privada, l'Ajuntament té constància segons inspecció ocular externa que la finca s’estima en estat deficient de conservació.

  • 9 de juny de 2020 Ja podeu consultar el plànol normatiu general del municipi en PDF Imatge del municipi

    Des de l'Ajuntament hem millorat el format del plànol normatiu general del municipi perquè sigui consultable per a tothom. El podeu trobar a la nostra pàgina web en format PDF clicant aquí. També podeu consultar el PDF en el document adjunt.

  • 26 de maig de 2020 Actuació de millora de la intersecció de la carretera BV-5201 d'accés a la Font d’en Titus Actuació de millora de la intersecció de la carretera BV-5201 d'accés a la Font d’en Titus

    Us informem que el proper dimarts dia 2 de juny, l'Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona preveu dur a terme l’actuació de millora de la intersecció de la ctra. BV-5201 d'accés a la Font d’en Titus. Serà una actuació a les línies mitgeres de la cruïlla i en principi no es preveuen desviaments de trànsit.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 09:01