Sostenibilitat i desenvolupament rural

Recollida de residus

El nou sistema porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi i l'evolució és molt satisfactòria. Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l'Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas, que us atendrà telefònicament o presencialment.

Per més informació sobre recomanacions i calendaris, cliqueu aquí

Recurs per gent amb dificultats visuals a l'itinerari adaptat de Can Mateu

Us informem que sobre l’itinerari adaptat de Can Mateu s’ha elaborat un recurs per gent amb dificultats visuals (audioguia) i un geocaching. Aquests recursos també poden ser interessants per altres tipus d’usuaris. La web amb tota la informació és a l’apartat d’accessibilita

Recordeu que per realitzar aquest itinerari s’ha de sol•licitar cita prèvia amb la Fundació Catalana de l’Esplai.

Video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Per veure el video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, cliqueu aquí

Notícies

 • 30 de juny de 2020 El vilatortí Segimon Rovira, impulsor del projecte Cucadellum cuca de llum

  Segimon Rovira, biòleg i veí de Sant Julià de Vilatorta, és un dels membres que ha impulsat el Projecte Cucadellum, una iniciativa per conèixer la situació real de les cuques de llum a Catalunya. Aquest no és només un projecte interessant per poder aprofundir en la recerca d’aquests insectes maltractats per l’espècie humana, sinó que a més és un projecte amb el qual la ciutadania pot col·laborar activament.

 • 22 de juny de 2020 L’Ajuntament i l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona recuperem basses per a la fauna a Sant Julià de Vilatorta L’Ajuntament i l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona recuperem basses per a la fauna a Sant Julià de Vilatorta

  Les darreres setmanes s’han executat diversos treballs de recuperació i millora de basses per a la fauna a Sant Julià de Vilatorta i Tavèrnoles, en l‘àmbit de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Hem recuperat les basses de Brudon i de la font de la Riera, a Sant Julià, i s'ha millorat la bassa del Raurell, a Tavèrnoles.

 • 14 de juny de 2020 Actuacions a la Font de la Riera Font de la Riera 1

  L'Ajuntament, conjuntament amb l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, ha fet una sèrie d'actuacions per solucionar els estrals causats pel temporal Glòria a la Font de la Riera i al seu entorn. També hem aprofitat per repoblar-la amb amfibis procedents del Pujol. 

   

Darrera actualització: 28.10.2019 | 14:03