Serveis Socials, Gent Gran, Voluntariat i Cooperació

Servei local d'ocupació

Servei local d'ocupació

El Servei Local d’Ocupació és un servei públic gratuït que t’ofereix suport i assessorament per aconseguir un lloc de treball.

Per beneficiar-te dels serveis, només cal que t’informis al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Vic. A partir d’aquest moment et donaran dia i hora per fer una entrevista ocupacional i se t’assignarà un/a orientador/a laboral que et prestarà un suport especialitzat i una atenció individualitzada.

Horari d’atenció al públic: De dilluns a divendres de 8h a 15h. 
Edifici del Sucre: 
C. de l’Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5. 2a planta, tel. 93 883 31 00 
Oficina dispositiu SLO Sud – Pla de Barris: 
C. Virrei Avilés, 34, tel. 93 883 67 76

Per més informació podeu consultar l'enllaç adjunt.

Cooperació

Acabar amb la pobresa i les desigualtats és un objectiu que globalment cal aconseguir i a Mataró, des de fa més de 30 anys, estem compromesos amb la cooperació i la solidaritat, i som un referent de la cooperació municipal catalana.

Treballem activament per afavorir el desenvolupament humà i per defensar els drets humans, entenent que els municipis ja no són un espai aïllat sinó que la seva contribució té repercussió a escala global i viceversa.

Les accions que portem a terme estan emmarcades en el Pla Director de Solidaritat i Cooperació (2018-2022). El Pla, que es va aprovar el gener de 2018, està basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, impulsada per les Nacions Unides.

Cartera de Serveis Socials de Sant Julià de Vilatorta

La Cartera de serveis socials determina el conjunt de prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i és l'instrument que assegura l'accésa les prestacions garantides de la població que les necessita.

El  document que us presentem i que podeu consultar en la documentació adjunta a la part inferior dreta d'aquesta pàgina, pretén informar sobre els serveis socials municipals i defineix les persones que poden rebrel's i els requisits per accedir-hi. Inclou una descripció general dels serveis que el municipi té dins el Consell Comarcal d'Osona i que us podem oferir. En aquest document que us presentem aquí es defineix cada tipus de prestació, així com la població a la que va dirigida i l'establiment o equip professional que l'ha de gestionar.

Si voleu conèixer una descripció general dels 29 serveis socials que ofereix el Consell Comarcal d'Osona cliqueu aquí

Notícies

  • 18 de juny de 2020 Obertura de l’Espai Activa’t Espai activa't

    L’Espai Activa’t va tornar a obrir les seves portes el dilluns 15 de juny per atendre els usuaris de promoció a l’autonomia seguint l’horari habitual de les 9 del matí fins a les 4 de la tarda amb horari de menjador inclòs.

  • 20 de maig de 2020 Recordeu que els professionals sanitaris no fan cap assistència sense identificar-se Recordeu que els professionals sanitaris no fan cap assistència sense previ avís

    Els Mossos ens han informat que hi ha algunes persones de la nostra comarca que han rebut trucades telefòniques per part de suposats sanitaris per fer una visita mèdica al domicili. Ja al principi de l’epidèmia es van donar alguns casos, en els quals algunes persones vestides amb bates blanques i simulant ser sanitaris, intentaven accedir a domicilis (preferentment de persones grans) amb l’excusa de fer una revisió als habitants de la llar. Llavors, aprofitaven per demanar diners per les suposades proves i intentaven sostreure coses del domicili. 

  • 18 de maig de 2020 El grup de Cosidores Voluntàries deixa enrere dos mesos carregats d’activitat

    Les treballadores voluntàries es van posar a fer mascaretes. Superada la fase més dura de la pandèmia i amb el material de protecció sanitària a l’abast de tothom, el grup de voluntàries de Sant Julià de Vilatorta posa fi a la seva activitat tot i que el grup continuarà actiu, disposat a donar un cop de mà si en algun moment torna a ser necessari. Han estat dos mesos de feina intensa i totalment desinteressada on un grup de voluntàries del poble ha donat una lliçó de solidaritat i de compromís amb les necessitats del municipi. Podeu veure el video d'homenatge a les voluntàries en l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 15:00