Seguretat, Protecció Civil i Hisenda

Notícies

  • 6 d'agost de 2020 No participeu de les festes "rave" ni a les botellades No participeu de les festes

    La Generalitat ha prohibit expressament el consum d'alcohol a la via pública per evitar el contagi del covid-19. L'Ajuntament sap que s'han organitzat festes "rave" al municipi que podrien propagar el contagi del virus, i ja s'ha posat en contacte amb pressumptes organitzadors perquè no fomentin aquestes greus conductes. Tota la població ha d'evitar organitzar o participar en festes improvisades d'aquest tipus, sabent la situació de pandèmia en què vivim.

  • 30 de juny de 2020 INFOVILATORTA app: ja disponible per Android i iOS Rep notificacions d'emergència i informació local important sobre l'epidèmia COVID-19

    L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha publicat l'INFOVILATORTA APP a l'Apple Store i ja està disponible pels dos sistemes operatius majoritaris, Android i iOS. Ja podeu descarregar la nova aplicació mòbil i rebre notificacions d'emergència i informació local important.

  • 18 de juny de 2020 Sabeu què es pot fer a la fase 3?

    Des d'avui Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons hem entrat a la fase 3, com a tot Catalunya. La darrera etapa de la desescalada inclou una bateria de flexbilitzacions a les portes de trepitjar ja l'anomenada "nova normalitat". Us adjuntem uns MiniFaqs de Protecció Civil que us poden ser molt útils. A partir del dissabte 20 de juny ja es poden utilitzar els parcs infantils i l'skatepark.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 09:00