Joventut i Igualtat

Notícies

 • 3 de juliol de 2020 1a setmana del Camp Tortí superada! Camp Tortí

  El divendres 3 de juliol va finalitzar la primera setmana al Camp Tortí, el casal per a joves on s’ofereixen activitats de treball cooperatiu i de servei a la comunitat combinat amb activitats de lleure perquè els nois i noies joves del poble puguin conèixer l’entorn, al mateix temps que gaudeixen treballant conjuntament i fent accions per millorar el poble. 

 • 28 de juny de 2020 L'Ajuntament aprova el II Pla Intern d'gualtat Pla Intern d'gualtat

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va aprovar el II Pla Intern d’Igualtat en el Ple del 15 de juny de 2020. El Pla Intern d’Igualtat, que trobareu adjunt, és una eina estratègica que permet a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, a partir de l’opinió dels treballadors i treballadores de l’ens i l’anàlisi de dades quantitatives reals de l’organització.  Entre altres, té com a objectiu principal l’eliminació de les possibles desigualtats presents entre dones i homes dins l’ens local.

   

 • 10 de juny de 2020 Informació per a entitats que organitzin activitats de lleure durant l'estiu 2020

  Més que mai és important poder realitzar activitats de lleure a l’estiu. En el temps actual però, les condicions per a portar-les a terme han canviat i cal tenir present certes consideracions a fi de poder oferir una activitat segura seguint la normativa corresponent.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 11:08