Esports

Zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta

No us perdeu les imatges de tot el que la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta us pot oferir. Si esteu interessats en estatges esportius, convencions, esport escolar i extra-escolar o per practicar esport amb els amics, contacteu a les oficines municipals. Tel: 938122179. Consulteu el dossier.

Notícies

  • 18 de juliol de 2020 La vilatortina Ona Castellsagué finalitza el projecte OnaSummit2020 amb èxit La vilatortina Ona Castellsagué

    Dissabte passat, la vilatortina Ona Castellsagué va finalitzar un projecte esportiu que feia mesos que preparava: OnaSummit2020: coronar tots els cims de més de 3.000m catalans connectant-los amb bici sense parar (NonStop). Ho va aconseguir fer amb 32h 22'. Les xifres parlen per si soles: 185km, 8.900m positius, un projecte inèdit al abast de molt pocs.

  • 13 de juliol de 2020 Franges d'accés a la piscines i reserves Piscines

    Les franges d'accés a la piscina són: de 10 del matí a 3 de la tarda i de 1/4 de 4 de la tarda a les 8 del vespre amb un 50% de l'aforament. Per accedir a la piscina, caldrà, com abans, demanar cita prèvia. Podeu fer les reserves a l'Infovilatorta app, enviant un whatsapp o trucant al telèfon 661 03 1636 (Xoan). També podeu fer la sol·licitud de reserva enviant un correu electrònic: infosantjuliapiscines@gmail.com.Recordeu que l'aforament o les franges poden canviar en funció de la normativa que aprovi el Govern. Us mantindrem informats de les novetats.

  • 30 de juny de 2020 Les piscines municipals ja estan obertes! Piscines municipals

    A partir d'avui dimecres 1 de juliol les piscines municipals ja estan obertes amb totes les mesures antocontagi necessàries per fer-ho. Tot i la intenció, no ha estat possible obrir-les abans per la feina d'adaptar la gestió del servei i les instal·lacions a les obligacions legals per la pandèmia de la covid-19. L'entrada a les instal·lacions de la piscina només es pot fer amb abonament de temporada i per mitjà d'una targeta sense contacte ("contactless"). Es farà a través d'un torn d'accés que permetrà controlar en tot moment l'aforament i les persones presents dins del recinte en cada franja horària. Els abonaments, que mantindran els mateixos preus de l’any passat, es poden fer des del dia 22 de juny a les instal·lacions de les piscines municipals. Podeu consultar els preus en el cartell adjunt.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 08:56