Cultura i Revista Vilatorta

Notícies

  • 28 de juny de 2020 Reobre el Bibliobús a partir del dijous 25 de juny

    Us informem que a partir del 25 de juny el Biobiobús Guilleries reobre el seu servei a Sant Julià de Vilatorta. Estarà situat, com és habitual, al C/ Compositor Ramon Victori els dijous, però al matí en comptes de la tarda. S’ha reduït l’horari d’atenció al públic, que serà de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí.

  • 28 de juny de 2020 Participa al concurs "A l'abril, cada paraula val per mil"! ABRIL

    El Consorci de Normalització Lingüística d'Osona reprèn el concurs previst en època de Sant Jordi, que consisteix a respondre els diferents enigmes que trobareu als establiments del municipi. Per a participar-hi, cal que recolliu la vostra butlleta a les oficines de l'Ajuntament i la retorneu omplerta abans del 29 de juliol. 

  • 24 de juny de 2020 Lluís Vilalta renúncia al càrrec de regidor i recupera la plaça de funcionari  Lluís Vilalta

    En el ple de l’Ajuntament del dia 15 de juny passat Lluís Vilalta va presentar la renúncia com a regidor per reintegrar-se a la plantilla de l’Ajuntament, de la qual n’era funcionari en excedència. L'equip de govern, quan va aprovar al desembre la plantilla de personal pel 2020, va modificar el lloc de treball del Pavelló perquè era necessari que tingués un perfil més administratiu. Posteriorment, Lluís Vilalta ha demanat la reincorporació a la plantilla en tractar-se d'una plaça d'auxiliar administratiu, del grup, categoria i escala de la seva condició. El ja exregidor de Cultura es farà càrrec del pavelló municipal, i farà tasques en les àrees d'esports i cultura de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 08:58