Vilalleons

El poble de Vilalleons es fusionà amb Sant Julià de Vilatorta l'any 1946. Des de llavors, l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta té una especial atenció en les actuacions que s'hi duen a terme, per conservar la idiosincràcia del petit i bonic poble de Vilalleons. Actualment, els seus veïns s'organitzen a través de l'Associació de Veïns de Vilalleons.

En aquesta pàgina trobareu tota l'actualitat de Vilalleons. Consulteu també el Pla d’Actuació Municipal a Vilalleons, un document que detalla l’acció de govern que es preveu pel període 2014-2015 en aquest àmbit. Podeu consultar-lo en aquesta mateixa pàgina.

Notícies

  • 22 de febrer de 2019 L'Ajuntament convoca una reunió pel desplegament de fibra òptica a Vilalleons Vista aèria del poble de Vilalleons

    L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, conjuntament amb l'empresa Goufone, volen avançar en el desplegament de fibra òpitca al poble de Vilalleons. Per això cal aconseguir un mínim d'usuaris interessats en la contractació del servei de fibra òptica. Per parlar-ne, l'Ajuntament de Sant Julià convoca a tot el veïnat de Vilalleons a una xerrada el proper divendres 1 de març a les 8 del vespre a l'antic ajuntament de Vilalleons.

  • 17 de desembre de 2018 Convocada la cinquena edició de la Beca de recerca Josep Romeu 2019-2020 Beca de recerca

    L’objecte de subvenció d’aquesta convocatòria és finançar projectes inèdits de recerca i estudi de diversos camps referits a Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons.

Darrera actualització: 17.01.2018 | 11:10