Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge

Cartera de Serveis Socials de Sant Julià de Vilatorta

La Cartera de serveis socials determina el conjunt de prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i és l'instrument que assegura l'accésa les prestacions garantides de la població que les necessita.

El  document que us presentem i que podeu consultar en la documentació adjunta a la part inferior dreta d'aquesta pàgina, pretén informar sobre els serveis socials municipals i defineix les persones que poden rebrel's i els requisits per accedir-hi. Inclou una descripció general dels serveis que el municipi té dins el Consell Comarcal d'Osona i que us podem oferir. En aquest document que us presentem aquí es defineix cada tipus de prestació, així com la població a la que va dirigida i l'establiment o equip professional que l'ha de gestionar.

Si voleu conèixer una descripció general dels 29 serveis socials que ofereix el Consell Comarcal d'Osona cliqueu aquí

 

 

 

Notícies

  • 19 d'octubre de 2018 Us esperem divendres a la reunió de recollida de propostes per a l'Espai Activa't

    Us recordem que aquest divendres 26 d'octubre a les 11 del matí teniu una segona reunió al casal d'avis Font Noguera per fer la recollida de propostes per a l'Espai Activa't. Aquest segona trobada es va decidir el passat dijous 11 d'octubre a la reunió per explicar el nou projecte de l'Espai Activa't basat en crear uns espais de trobada de persones que disposen de temps per compartir-lo amb els altres, amb l'objectiu de cohesionar el veïnatge. 

  • 9 de setembre de 2018 Els tallers de l'Espai Activa't tornen a començar avui dijous 13 de setembre Cartell dels tallers a l'Espai Activa't

    Amb l'objectiu de promoure el dinamisme, l'autonomia i el benestar de les persones, l'Espai Activa't ofereix un ampli ventall d'activitats d'oci i de lleure adaptades als interessos de les persones jubilades o que viuen soles. Aquest dijous 13 de setembre, a partir de les 3 de la tarda tornaran a començar els tallers a l'Espai Activa't.

  • 26 d'agost de 2018 Ja es pot sol·licitar l'increment de la pensió de viduïtat sol·licitar l'increment de la pensió de viduïtat

    A partir de l’1 d’agost per a les persones majors de 65 anys que cobrin pensió de viduïtat i no cobrin una altra pensió s’incrementa el percentatge aplicable pel seu càlcul del 52 al 56 % tot i que no s’aplica automàticament. S’ha de presentar sol·licitud a l’entitat gestora de la Seguretat Social que sigui responsable de la pensió de viduïtat.

Darrera actualització: 17.01.2018 | 11:00