Medi Ambient i Turisme

Recurs per gent amb dificultats visuals a l'itinerari adaptat de Can Mateu

Us informem que sobre l’itinerari adaptat de Can Mateu s’ha elaborat un recurs per gent amb dificultats visuals (audioguia) i un geocaching. Aquests recursos també poden ser interessants per altres tipus d’usuaris. La web amb tota la informació és a l’apartat d’accessibilita

Recordeu que per realitzar aquest itinerari s’ha de sol•licitar cita prèvia amb la Fundació Catalana de l’Esplai.

Video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Per veure el video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, cliqueu aquí

Recollida de residus

El nou sistema porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi i l'evolució és molt satisfactòria. Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l'Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas, que us atendrà telefònicament o presencialment.

Per més informació sobre recomanacions i calendaris, cliqueu aquí

Notícies

  • 22 d'octubre de 2018 Ple absolut a la nit dels ratpenats Conferència sobre els ratpenats

    Ple absolut a la primera nit dels ratpenats que va organitzar el dissabte passat l'Espai  Natural de les Guilleries-Savassona. L'activitat va tenir  molt èxit entre la  quitxalla amatent per aprendre i experimentar amb aquests mamífers voladors tant especials!

  • 18 d'octubre de 2018 Novetat: A partir d'ara recollim els excrements de gos/gat els dies de la matèria orgànica Recollida d'excrements gos/gat

    Després de parlar amb tots els agents responsables de la gestió de residus, s'ha acordat que els excrements d'animals domèstics es podran llençar juntament amb la matèria orgànica, seguint els criteris que trobareu en el document adjunt.

  • 7 d'octubre de 2018 Arranjament de pistes forestals a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona Camí de Puigsec

    Les intenses pluges del mes d’agost van tenir efectes negatius sobre l’estat dels camins de l’Espai Natural. Per millorar la seva transitabilitat, ha estat necessari planificar els treballs d’arranjament del ferm dels camins, fent una inversió extraordinària però totalment necessària. Durant aquest mes d'octubre s’estan realitzant tasques d’arranjament de camins i pistes forestals també al nostre municipi.

Activitats

Darrera actualització: 21.06.2018 | 05:49