S’inicia la campanya gastronòmica de la castanya
Del 27 d’octubre al 25 de novembre d’enguany tindrà lloc una nova edició de la ‘Campanya gastronòmica de la castanya’. Aquesta campanya neix l’any 2017 amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient de tota mena de plats, tant dolços com salats i al mateix temps, per apropar els productes locals a la restauració de qualitat de la comarca i de la zona del Montseny.
Els restaurants participants són l’Àgora, el Xalet, la Coromina i Can Berri de Viladrau; Ca l’U, el Barecu i el Gravat de Vic; l’Arka de Santa Eugènia de Berga, Ca l’Ignasi de Cantonigròs i la Fonda Sala d’Olos.
Al llarg del mes, a Viladrau, es duran a terme diverses activitats relacionades amb la castanya. La primera va ésser la Fira de la Castanya, un certamen que uneix cultura, tradició i activitat comercial.
El 3 i 9 de novembre es realitzarà l’activitat ‘Coneix el món de la castanya’, que consistirà en la visita de castanyers centenaris i degustació de productes de castanya i derivats.
Per altra banda, des d’EduCA, preparen pels dies 1, 4, 11 i 18 de novembre una matinal titulada ‘Castanyes, Castanyers i Tardor: un monument únic al Montseny’. Aquesta es tracta d’una passejada familiar pels boscos i corriols per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny. Una proposta motivadora que us farà viure les castanyades del Montseny de manera responsable, diferent i única..
Per més informació visita el següent enllaç:
http://osonaturisme.sobrevia.com/redaccio/arxius/imatgesbutlleti/llibret%20castanya18-online.pdf