Obertes les inscripcions al Raid dels Ausetans 2019

Divendres, 1 de març de 2019 a les 09:11

Recordeu que fins el dimarts 20 de març us podeu inscriure per la nova edició del Raid. 

Com en d’altres edicions, els equips que representin el municipi competiran amb la resta d’equips dels diversos municipis que formen part d’Osona centre: Calldetenes, Folgueroles, les Masies de Roda, Tavèrnoles i Vilanova de Sau.

Les inscripcions es poden realitzar al Punt Jove Tortí els dilluns a la tarda de 17 a 20h. o a l'ajuntament els matins de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dimarts i dijous a les tardes de 17 a 20 hores.Cal formalitzar el pagament de 6€ en el moment de realitzar la inscripció i entregar l’autorització familiar que us podeu descarregar des d’aquí al web o bé recollir al Punt Jove o a l'ajuntament.

Recordem que la participació al Raid és per equips d’entre 4 i 6 membres. No obstant, en cas que algunes joves no arribin al mínim de 4, convidem a què s’apuntin, doncs hi pot haver joves en la mateixa situació i es podrien formar nous equips.

A continuació es detallen les diverses fases i dates del projecte:

Presentació i inici del Raid: diumenge 24 de març a la tarda al Centre Cultural de Folgueroles (hora a concretar, durada d’1-1’5h)
Proves prèvies a la Fase local: del dilluns 25 de març al dijous 4 d’abril (obligatòries per accedir a la final local)
Final local: diumenge 7 d’abril a la tarda a la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta (on competiran tots els equips inscrits als municipis d’Osona centre)
Final comarcal: cap de setmana del 27 i 28 d'abril (tan sols pels equips finalistes d’Osona centre, on competiran amb la resta d’equips finalistes de la resta de municipis d’Osona)

També, des del Punt Jove s’ha fet una crida als nois i noies que han participat al Raid en altres edicions per tal de crear conjuntament diferent material de difusió del projecte (imatges, vídeos) i utilitzar-lo als canals habituals de difusió del servei de joventut. En cas de voler-hi participar, cal entregar signada l’autorització familiar referent a drets d’imatge.

Per a més informació:
Punt Jove Tortí, edifici de Ca l’Anglada
679 265 278
Xarxes socials del Punt Jove i del Servei de Joventut d’Osona centre

Darrera actualització: 07.03.2019 | 15:53