L'equip de govern dona suport a la vaga general

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 12:00

L'equip de govern dona suport a la vaga general convocada coincidint amb l'inici del judici als presos polítics. La vaga està convocada pel proper 21 de febrer. Amb el lema "Sense drets no hi ha llibertat", aquesta vaga general vol conscienciar la població que l'inici del judici polític als dirigents independentistes afecta als drets laborals, perquè aquests drets depenen també que a l'Estat es respectin els drets civils i polítics.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta mostra el seu suport a la vaga general convocada per la Intersindical-CSC i que coincideix amb l'inici del judici dels presos polítics per l'1-O. La vaga es preveu finalment pel dia 21 de febrer, pretén ser el màxim d'unitària i per aquest motiu es va suspendre la convocada pel dia 7 de febrer. La vaga és general, convocada a centres laborals públics i privats i anirà acompanyada de mobilitzacions de la ciutadania arreu del país.

Segons la Intersindical-CSC, els objectius laborals de la vaga són, entre d'altres, reclamar la derogació de la reforma laboral del 2012, un salari mínim de 1.200 euros mensuals, recuperar les lleis de caràcter social aprovades pel Parlament de Catalunya i aturades pel Tribunal Constitucional, la igualtat de gènere als centres de treball i l'avenç cap a una funció publica de qualitat i amb condicions laborals dignes.

L'equip de govern decretarà serveis mínims de compliment obligatori segons el seguiment que tingui la vaga entre els treballadors públics.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 15:26