Gran recapte d'aliments

Diumenge, 2 de desembre de 2018 a les 08:00

Recordeu que fins el 7 de desembre es recolliran aliments bàsics per aconseguir que les famílies més necessitades del nostre municipi rebin ajuda alimentària. La Campanya és una iniciativa del Banc d'Aliments de Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.

Els aliments més adients per la donació són aliments de primera necessitat com: oli, pasta, arròs, farina, llegums (secs i cuits en conserva), llaunes de conserva (de peix,  de verdures, de carn, de tomàquet...), llet, sucs de fruita, galetes, xocolata, sucre, cacau en pols, cafè soluble, melmelades i fruits secs. I també productes d'higiene com: gel de bany, xampú, dentrifici, sabó de roba, sabó de plats, bolquers, tovalloletes...

Els punts de recollida són els següents: Alimentació Fiter, Casa Gallart Artesans, El Rebost,  Forn de pa Sant Julià,  Pastisseria Crossandra i Farmàcia Comas

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessen. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya. 

Es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen de la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la vuitena edició.

 

Darrera actualització: 06.12.2018 | 15:04