Dissabte 27 d'octubre es va celebrar la diada del voluntariat

Dilluns, 29 d'octubre de 2018 a les 00:00

Tot i el mal temps, el dissabte 27 d'octubre es va celebrar un any més la diada del voluntariat. El fred i la pluja no van arrugar els voluntaris i voluntàries que van sortir a 2/4 de 9 de davant l'Ajuntament per anar fins a la falda de Puigsec pel camí dels xiprers i van finalitzar la caminada a l'Escola Bellpuig, on van fer un esmorzar de germanor.

L'alcalde i els regidors van servir l'esmorzar a 35 voluntaris que van participar a la diada. Aquest gest es fa cada any per agrair l'esforç de tots els que participen voluntàriament a les activitats que organitza l'Ajuntament. Es va fer entrega a tots els assistents d'un obsequi commemoratiu, una motxilla, i finalment es va fer un concurs improvitzat per veure qui plegava la motxilla més ràpidament.

A la diada hi havia gent que col·labora en el sopar popular, en la cavalcada de reis, redactors i correctora de la revista Vilatorta, voluntàries de l'Espai Activa't i un llarg etcètera de gent que col·labora en les múltiples activitats que fa el nostre poble.

L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta elogia la tasca constant dels voluntaris i voluntàries que fan possible les activitats que s'organitzen al municipi, fa una crida a la participació de nous col·laboradors, anima a participar-hi, donat que la solidaritat "és un valor que tota persona porta a dins" i encoratja a seguir treballant per "fer el món una mica millor".

Darrera actualització: 01.11.2018 | 13:48

Imatges

Durant l'esmorzar